EPK

Download our Dutch EPK

Korte Bio

Ambush – 80’s Inspired Hard Rock Band!

Ambush is een 80’s inspired Hard Rock Band die zorgt voor een ware revival van de 80’s stadium rock. Ze brengen de energie en het rebellerende geluid terug van dat soort rockbands, in combinatie met een spetterende en ongeëvenaarde rockshow die voorzien is van o.a. lichteffecten en vuur- en rookeffecten!

De set bestaat uit een resem bekende nummers die een nostalgisch gevoel geven en krachtig genoeg zijn om de boel serieus op stelten te zetten en een dik feestje te laten losbarsten!

Entertainen zit hen in het bloed en ze doen niets liever dan jullie een spetterde avond bezorgen, dus trek jullie dansschoenen en leren vesten maar aan, hang die luchtgitaar rond en smeer jullie stembanden met een frisse pint want Ambush is ready to party!

Lange Bio

Ambush – 80’s Inspired Hard Rock Band!

Gestart in 2012 met maar één doel voor ogen: de échte rockervaring doen herleven!

In het begin repeteerde de band in een bunker, een locatie die zeker een rol bij de keuze van de bandnaam heeft gespeeld.

Ambush verwijst immers naar een ‘hinderlaag’: 5 bandleden overvallen het publiek meteen van bij de start van hun optreden en slepen het publiek mee op een tijdreis door de 80’s!

Verschillende soorten rock uit die jaren passeren de revue, dus er is voor elk wat wils, maar het centrale thema is Glam Rock.

Bereid je dus voor op een heuse en ongeëvenaarde rockshow met alle toeters en bellen, die je je kan inbeelden en laat je gaan op het ruige rockgevoel en -geluid, want Ambush blaast de Sunset Strip ervaring uit de 80’s een nieuw leven in!

Download logo

Download foto's

Video's

Voeg toe aan jouw website met deze code:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/wtP2dWd2Trw” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Download onze technische fiche

Download onze hospitality rider

Neem contact met ons op